Amici Miei

Amici Miei er grunnlagt av de samme personene som står bak Pasta Sentral. Etter over 25 år med god mottakelse i Bergen åpner vi nå en mer eksklusiv, italiensk restaurant. Her får du både tradisjonelle italienske retter og kreative retter med en vri. Men, fremdeles skal regningen også være en hyggelig opplevelse – vår gave tilbake til bergenserne.

  • Amici Miei

«Amici Miei» betyr «Mine venner» på norsk. Etter å forsynt bergensere med italiensk mat på Pasta Sentral i over 25 år ønsket vi å lage en italiensk restaurant med en annen atmosfære og annen meny. Et sted for mine venner – og dine venner, i hyggelig selskap. Navnet henspeiler også på en klassisk italiensk film om vennskap. Se gjerne den for å få riktig stemning.

Amici Miei tilbyr godbiter fra det italienske kjøkken. Vi er opptatt av gode råvarer, og vi importerer selv både mat og vin fra utvalgte produsenter i Italia. Du finner oss midt i Bergen sentrum, mellom kinoene Konsertpaleet og Magnus Barfot.

Våre lokaler i Neumannsgate 7 er totalrenovert og betydelige investeringer er gjort for at våre kunder skal få oppleve både tradisjonell og moderne italiensk kokkekunst i en herlig atmosfære, enten det er en romantisk middag for to eller selskap for 50 personer.

  • 3-retters overraskelsesmeny

    Velkommen til italiensk aften hvor vi hyller trøffelen! 3 retter + dessert med vin kr 1400, uten vin kr 950.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne