Bjerck Restaurant & Bar

Hos Bjerck Restaurant & Bar er vi opptatt av å skape god atmosfære og gode matopplevelser. Vi mener at god mat ikke trenger å koste så mye, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av ferske råvarer, et spennende utvalg og engasjerte medarbeidere. Senk på skuldrene, len deg tilbake og nyt!

  • Bjerck Restaurant & Bar
  • Bjerck Restaurant & Bar

Vi er stolte av å styre hjørnelokalene i Harbitzgården, som har huset restaurant siden Cafè Lido åpnet tesalong her i 1965. Mye har skjedd siden den gang, men hjørnet er fortsatt et fantastisk sted å se bergensere og turister myldrer i solskinn og i regnet.

Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og CO. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser har nå gjort ham klar til å oppfylle sin livslange drøm om å starte egen restaurant.

Vi er beæret over å kunngjøre at Bjerck Restaurant and Bar har vunnet Tripadvisor Travelers’ Choice Award «Best of the Best» 2021.

Vi vil takke alle våre gjester som hjalp oss med å motta den høyeste prisen på TripAdvisor. Velkommen tilbake til gode matopplevelser.

Bytur med gjengen, feiring med familien, date med kjæresten eller bare litt spenning i hverdagen? Hos oss kan du reservere bord til alle anledninger, store som små. For reservasjoner for mindre grupper, bruk gjerne vårt bookingsystem. For grupper på mer enn 11 personer, vennligst kontakt oss på booking@bjerck.no. For andre henvendelser, kontakt oss på tlf. +47 55 32 55 55.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne