Taperia

Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider.

  • Taperia
  • Taperia
  • Taperia
  • Taperia
  • Taperia
  • Taperia

Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet,
fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider.

Huset ble først reist i 1707, og har på folkemunne vært kjent som Frimerkehuset, frem til det brant ned i 2017.
Etter det nå har blitt gjenreist, har vi på Taperia fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma,
og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos.

I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar.

Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget.

Andre etasjen, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining».
Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne