Cafe Bergen

Café Bergen fokuserer på lokale råvarer som blir brukt til våre retter. Rettene vi har på menyen er skikkelig tro mot bergensk mattradisjon og bergenske smaksløker. Menyen følger sesongene råvarene er best i med noen faste retter som sikrer kvalitet. Ferske kortreiste råvarer smaker enkelt og greit best.

  • Cafe Bergen
  • Cafe Bergen
  • Cafe Bergen

Vår café ligger midt i Bergen sentrum i fine lokaler i Strandkaien 6. Vi er en del av matmarkedet her hvor det er både fersk fisk og skalldyr hos våre venner i Strandkaien Fisk. Kvamme, den lokale delikatesse og fetevaren, har et stort utvalg ost, smør, kaffe, kjøttvarer, spekemat og andre deilige delikatesser. Kvamme ble etablert i 1899!

Café Bergen fokuserer på lokale råvarer som blir brukt til våre retter. Rettene vi har på menyen er skikkelig tro mot Bergens tradisjon og bergenske smaksløker. Menyen følger sesongene råvarene er best i med noen faste retter som sikrer kvalitet. Ferske kortreiste råvarer smaker enkelt og greit best. Med 84 sitteplasser har vi plass til både små og store grupper mennesker, og vi vil med glede invitere til en god matopplevelse. Velkommen til oss!

  • Fersk Skrei KUN 179,-

    Fersk skrei kun kr 179,- per porsjon. Gjelder alle dager kl 12-21.

  • Fish & Chips KUN 119,-

    Fish & Chips kun kr 119,- per porsjon. Gjelder søndager kl 12-21.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne