Poca Madre

På Poca Madre har vi meny så nært og så autentisk som man ville fått i Mexico, med Meksikansk gatemat. Viktige elementer i den meksikanske matveien er mais og kaktus, frisk frukt og grønnsaker, samt gode råvarer på kjøtt og fisk.

  • Poca Madre
  • Poca Madre
  • Poca Madre
  • Poca Madre
  • Poca Madre

På Poca Madre har vi meny så nært og så autentisk som man ville fått i Mexico, med Meksikansk gatemat.

Viktige elementer i den meksikanske matveien er mais og kaktus, frisk frukt og grønnsaker, samt gode råvarer på kjøtt og fisk.

Meksikansk mat er et komplekst og gammelt kjøkken, med teknikker og ferdigheter som er utviklet gjennom tusenvis av år med historie.

Meksikansk mat består av matlaging på en tradisjonell måte, og familieoppskriften er det som gjør maten unik.

På Poca Madre har vi meny så nært og så autentisk som man ville fått i Mexico. Viktige elementer i den meksikanske matveien er mais og kaktus, frisk frukt og grønnsaker, samt gode råvarer av kjøtt og fisk.

Og ikke minst krydderet og styrken som nordmenn har lært seg å elske.

Menyen har blitt utarbeidet av 8 erfarne meksikanske kokker med lidenskap for sin kulinariske bakgrunn, arv og kultur. Menyen vi har skapt til våre gjester vil gi dere en reise gjennom Mexico.

Vi har retter fra sør som Cochinita Pibil, som er tradisjon på halvøya Peninsula De Yucatan, fisketaco «Taco Baja» fra Californiahalvøya i nord - eller som vi sier Peninsula de Baja California.

"Årets glutenfrie bedrift 2022" - Norsk cøliakiforening

Free of gluten - full of flavour!

Hvete er en godt brukt basevare her i de norske hus, men i det meksikanske kjøkken foretrekker de heller mais og ris, som gjør at alle våre retter naturlig er fri for gluten.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne