To Kokker

Restaurant To Kokker ligger plassert midt på Bryggen i Bergen i Enhjørningsgården. Den har plass til ca. 70 personer i et lokale som oser av historikk og atmosfære fra den hanseatiske tiden.

  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker
  • To Kokker

Restaurant To Kokker ligger plassert midt på Bryggen i Bergen i Enhjørningsgården. Den har plass til ca. 70 personer i et lokale som oser av historikk og atmosfære fra den hanseatiske tiden.

Enhjørningsgården er den eneste inntakte enkeltgården på Bryggen, og det opprinnelige navnet var Einarsgaard, muligens oppkalt etter Einar Pålsson fra Herdla, som sluttet seg til Sigurd Munn og falt under kampene i Bergen i 1155.

Det er en glede for oss å ønske velkommen til Restaurant To Kokker. Vår meny har vi valgt å gjøre til en kombinasjon av det tradisjonelle og det spesielle.

Tradisjonelt er de ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet.

Spesielt er måten vi tilbereder dem på!

Med utgangspunkt i velkjente oppskrifter, har vi søkt å tilføre det lille ekstra som skal gjøre måltidet til en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Vi gleder oss derfor til å motta din bestilling. Vi råder – du bestemmer. Vi tilbereder og serverer.

Bon appétitt!

  • Lofotmeny Spesialmeny

    Vi har vært i Lofoten hos mesterkokk Roy Magne Berglund i hans Lofoten Food Studio. Sammen med han har vi laget en LOFOTMENY med unike råvarer fra hans rike. Denne vil vi presentere under Bergen Spiser.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne