Bryggeloftet

God gammeldags bergensk gjestfrihet er nok en vesentlig årsak til at mange av byens travle kvinner og menn har funnet sitt helt spesielle spisested her hos oss. Hjertelig velkommen til oss!

  • Bryggeloftet

Interiør
Med sitt tradisjonrike og særpregede interiør, er Bryggeloftet & Stuene et spisested og en institusjon i det bergenske uteliv. Her finner du både kvalitet og sjarm.

1. etasje
Bryggestuen i 1. etasje, har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten en del av datidens hospits - og ble etter hvert et meget godt besøkt spisested. I dag har denne etasjen en kapasitet på ca 90 gjester. Her finner du et særpreget miljø med tradisjonsrikt interiør og mange fornøyde stamgjester.

2. etasje
Bryggeloftet, stedets 2. etasje, ble etablert på 70-tallet. Her får du nydelig utsikt mot Vågen og deler av Fisketorget. I 1999 ble Bryggeloftet ytterligere utvidet, og kan i dag ta imot ca. 185 gjester. Interiørløsningen med inndeling i små og store rom gjør Bryggeloftet også til et populært sted for selskaper, det være seg en lett lunsj, firmatilstelninger, lutefisklag eller konfirmasjoner.

  • Toskehåvvene på Bryggeloftet lager Torskefest!

    Vi feirer Bergen Spiser med en treretters torskemeny der vi bruker mest mulig av fisken.

  • 3-retters meny 749,-

    Sprøstekte torsketunger m/remulade. Torsk m/lever, rogn og sandefjordsmør. Sjokolade konfektkake m/bringebærsorbet.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne