Jamie Oliver´s Italian

Midt i Bergen sentrum finner du oss, ved byens velkjente møtested Den Blå Steinen. Nyt mat og drikke mens du observerer yrende folkeliv til alle døgnets tider. Kom innom oss for en lunsj, kaffekopp eller en helaften med de beste smaker fra Italia! Menyen inneholder alle våre favoritter fra Italia, blant annet råvarer grillet på robatagrill, servert slik italienerne ville gjort det.

  • Jamie Oliver´s Italian
  • Jamie Oliver´s Italian
  • Jamie Oliver´s Italian
  • Jamie Oliver´s Italian
  • Jamie Oliver´s Italian

Midt i Bergen sentrum finner du oss, ved byens velkjente møtested Den Blå Steinen.

Nyt mat og drikke mens du observerer yrende folkeliv til alle døgnets tider. Kom innom oss for en lunsj, kaffekopp eller en helaften med de beste smaker fra Italia!

Menyen inneholder alle våre favoritter fra Italia, blant annet råvarer grillet på robatagrill, servert slik italienerne ville gjort det.

Vår historie
Jamie Oliver´s Italian ble etablert i Oxford i 2008. Siden den gang har kjeden vokst til mer enn 40 restauranter verden over, og det er allerede planer for enda flere rundt om i verden. Men, det er ikke engang halve historien...

Jamie's Italian er inspirert av Jamies lidenskap for det italienske levesettet:

"Helt siden jeg var tenåring har jeg vært oppslukt av den kjærlighet, lidenskap og begeistring for mat, familie og livet som omtrent alle italienere har, uavhengig av hvor de kommer fra, hvor rike eller hvor fattige de enn er. Det er dette jeg brenner for - god mat til alle, uansett hva... Men, det jeg elsker aller mest med italienere er at på en eller annen måte, selv om de har noen av de beste motedesignere og biler i verden, har de klart å beholde en unik følelse av tradisjon og lokal ånd."

Vår meny har autentiske røtter. Vi står for fantastiske, rustikke retter utviklet fra velkjente oppskrifter. Jamies venn og mentor, Gennaro Contaldo, har gitt dybde til det som nå er essensen av Jamie's Italian - tradisjon kombinert med tidsriktige, innovative ideer og en "Jamie-twist".

Vi jobber hardt for å finne de aller beste ingrediensene, hvilket er nøye utplukket fra produsenter, både i Italia og rundt om i Norge, som deler våre verdier og er stolte over det de gjør. Til gjengjeld inspirerer dette teamet på Jamie's Italian, og vi lærer våre ansatte å ha grundig kunnskap om samtlige retter vi serverer. Vi lærer dem om opphavet og bakgrunnen til hver rett, hvordan de er blitt skapt og tilberedt, samt personligheten og historien bak dem alle.

Jamie's Italian er laget for å være tilgjengelig og folkelig, en nabolagsrestaurant der alle er velkommen og føler seg komfortable, uansett hvilken tid det er på dagen. Hver enkelt restaurant er unikt utformet for å bevare byggets historie og byens personlighet, så vel som skape et miljø der fokuset er utmerket mat, godt selskap og avslappet stemning.

Vår unike kultur er basert på kunnskap og stolthet, og siden åpningen av vår første restaurant i Oxford i 2008, har dette inspirert den fremgangsrike ekspansjonen både over hele Storbritannia og internasjonalt. Etter hvert som vi vokser utvikles menyen og konseptet, der kreativitet, enkelhet, god kvalitet og en geniun lidenskap står i sentrum for alt vi foretar oss.

  • Daily Special Vegetar

    I løpet av Bergen Spiser vil vi hente Daily Special fra Jamies nye vegetarbok, Veg. Våre gjester er med i trekning av en signert utgave av boken.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne