Kafé Kippers

Velkommen til spisestedet med byens beste sjøutsikt. Kippers har panoramavinduer mot byfjorden og stor uteservering med parasoller og infrarød varme. Her møtes kulturhusets publikum, naboer, forretningsfolk, artister, kunstnere og designere ved USF. Kippers er et fint sted å møtes før konserten for et godt måltid og forfriskninger før kveldens arrangement. Baren er åpen også etter konsertene. Kippers er åpen hver dag, også i helgene!​

  • Kafé Kippers
  • Kafé Kippers
  • Kafé Kippers
  • Kafé Kippers

Velkommen til spisestedet med byens beste sjøutsikt. Kippers har panoramavinduer mot byfjorden og stor uteservering med parasoller og infrarød varme. Her møtes kulturhusets publikum, naboer, forretningsfolk, artister, kunstnere og designere ved USF.

Kippers er et fint sted å møtes før konserten for et godt måltid og forfriskninger før kveldens arrangement. Baren er åpen også etter konsertene. Kippers er åpen hver dag, også i helgene!

USFs har en unik beliggenhet i Bergen sentrum, kun få minutters gange fra Torgallmenningen.

Stedet har en unik beliggenhet på den lune siden av Bergen havn, i sjøkanten, med dypvannskai og byens største uteservering.

Det er ca. fem minutters gange fra Klostergarasjen (500 meter).

Det er ca. fem minutters gange fra Augustin Hotel i C. Sundts gate (500 meter).

Det er ca. åtte minutters gange fra Ole Bulls Plass ved Torgallmenningen (800 meter).

  • To-retters meny med tørrfisk i fokus

    Under festivalen tilbyr vi en to-retters meny med tørrfisk i fokus. Tørrfiskens venner kommer innom for å snakke litt om det de brenner for.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne