Pink Fish Galleriet

Pink Fish er en ny restaurantkjede med norsk laks som stjernen i menyen. Hos oss får du skikkelig digg mat servert kjapt, enten du er på farten eller om du vil sette deg ned å ta en liten pause i ro og mak. Burgere, salater, wraps, hot pots & raw, med smaker inspirert av reiser til alle verdenshjørner. Alle rettene våre serveres i komposterbar engangsemballasje, så slipper vi å omgi oss med plast.

  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet
  • Pink Fish Galleriet

Restauranten ligger på Galleriet, ved inngangen i Olav Kyrres gate. Du vet, der du har fått din daglige dose vitaminer på Joe & The Juice. Tenk, nå kan du også legge til Omega3 i miksen!

Vi elsker glade og fornøyde kunder. Derfor har vi designet restaurantene slik at vi er sikre på at du vil være fornøyd med mer enn bare maten.

Bordene våre har både strøm og usb-uttak, og WiFi er selvsagt fritt tilgjengelig. Så det er bare å sette seg ned, slappe av og nyte en liten pause fra kjas og mas sammen med oss. Og når du andre ganger har det travelt, kan du stole på oss! Vi har maten din klar på under 5 minutter, og alle rettene våre er supre å ta med på veien. Eller du kan bestille i appen, så står maten din klar og venter på deg når du kommer.

Pink Fish er et nytt og spennende restaurantkonsept med norsk laks i hovedrollen.

Vår mesterkokk og Bocuse d’Or vinner Geir Skeie hadde et sterkt ønske om å gi kunder verden over anledning til å smake på norsk laks i et enkelt og uformelt miljø. Han så for seg en spennende og variert meny fullpakket av smaker fra hele verden,  servert på bestilling – kjapt.

Han fortalte om drømmen sin til to venner med god forretningsteft og erfaring, og vips var konseptet et faktum.

Vårt motto er Good Food Fast. Vår brukervennlige app og hjemmeside gjør hele opplevelsen sømløs, og forhåndsbestilling er superenkelt. Du kan hente bestilling din til et avtalt tidspunkt det måtte passe deg, uten kø og ventetid, og i tillegg har vi en kundeklubb som tilbyr lojalitetspoeng som kan brukes ved neste bestilling.

Hos Pink Fish sier vi:

We ate salmon before it went mainstream
  • Alle burgere 15% rabatt

    Finn din favoritt! 15% rabatt på alle burgere i hele festivalperioden.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne