Roast Restaurant og Bar Bergen

Velkommen til en uformell atmosfære, de beste råvarer, dype smaker, deilige viner og byens beste utsikt!

 • Roast Restaurant og Bar Bergen
 • Roast Restaurant og Bar Bergen
 • Roast Restaurant og Bar Bergen
 • Roast Restaurant og Bar Bergen
 • Roast Restaurant og Bar Bergen

La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.

På ROAST kan du nyte kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift og fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten. Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «ROAST Board» - det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter. For å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk. Spør gjerne din servitør om råd og anbefalinger.

Du finner ROAST Bergen på hotell Scandic Ørnen.

Velkommen til ROAST, kos deg og vel bekomme!

 • NM-meny Spesialmeny

  Våre lærlinger skal delta i NM og tar over Roast under Bergen Spiser. Vi gir ett måltid til Matsentralen per spisende gjest i festivalperioden.

 • Bli-Kjent-Bord Spesial

  «Social Dining»-bord vil være tilgjengelig under Bergen spiser for dem som ønsker å dele en restaurantopplevelse med andre. Vi gir ett måltid til Matsentralen per spisende gjest i festivalperioden.

 • Bergen Spiser Med hjertet

  Roast gir ett måltid til Matsentralen Vestland per spisende gjest i festivalperioden 25. januar - 9. februar.

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne