Bjerck restaurant & Bar

Hos Bjerck Restaurant & Bar er vi opptatt av å skape god stemning og digge matopplevelser. Vi mener at god mat ikke trenger å være dyr, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av friske råvarer, spennende utvalg og engasjerte medarbeidere. Senk skuldrene, len deg tilbake og nyt!

  • Bjerck restaurant & Bar
  • Bjerck restaurant & Bar
  • Bjerck restaurant & Bar
  • Bjerck restaurant & Bar
  • Bjerck restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar ble startet av Adam Bjerck fra Adams Matkasse, sammen med sine kompanjonger. Ideen bak Bjerck, er å tilby en restaurant med mat og priser som passer alle - midt i hjertet av Bergen sentrum, ved Fisketorget. Lunsj og middag på dagen, hyggelig cocktailbar med musikk på kvelden.

  • Bærekraftig kjøkkensjefens 3-retters 545,-

    Lokale råvarer som ofte ikke blir brukt grunnet utseende eller bruks begrensninger. Test spennende retter som ikke er en del av vår vanlige meny. Vi donerer kr 50 til Matsentralen for hver kjøpte kjøkkensjefens 3-retters under hele festivalen.

  • Winemakers på Bjerck 29. og 30. januar 1350,-

    Vinprodusent fra Veneto i Italia presenterer et utvalg av røde og hvite viner fra Valpolicella og Soave. Sammen med en 6-rettersmeny fra kjøkkenet, garanterer vi en vin- og matopplevelse du sent vil glemme. Bordbestilling: booking@bjerck.no

Andre restauranter som deltar på Bergen Spiser


Se utstillerneSe dagutstillerne