Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har satt sammen en spennende brasseriemeny basert på lokale råvarer. Han frister med tradisjonelle franske retter og norske råvarer.
Opus XVI - Hotel, restaurant og kulturarena midt i Bergen sentrum.
Som slektninger av Edvard Grieg, er det vårt ønske å gi våre gjester en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som vil gi deg et unikt innblikk i komponistens bemerkelsesverdige liv og erfaringer.
Vi ønsker å tiltrekke oss både tilreisende og lokale bergensere og invitere de på uforglemmelige musikalske opplevelser så vel som andre kulturelle opplevelser og underholdning. Vi vil vise hva Bergen har å by på!
Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har satt sammen en spennende
brasseriemeny basert på lokale råvarer. Han frister med tradisjonelle
franske retter og norske råvarer.
3-retters meny til prisen av 2-retters til kr 595,- per person.