Velkommen til Vinbar no. 16

Publisert: 12. Januar 2023

Marg & Bein utvider, og kan nå tilby casual dining sammen med et fantastisk utvalg vin og sider i Vinbar no.16.

Siden åpningen i 2015 har Marg & Bein utviklet seg videre til et stramt konsept, med sterke filosofier. Sverre Angus Hugøy er stolt over å kalle seg eier og daglig leder.

- Vi benytter oss utelukkende av norske råvarer, med bare et ytterst sjeldent unntak, forteller han, og understreker at det kontinuelig jobbes for å bli enda bedre.

Marg & Bein også valgt å fremme dyrevelferd og bruk av hele dyret. Det populære Nose to Tail tilbudet under Bergen Spiser 2022 gjentas til årets festival, og Angus gleder seg til å kunne overraske enda flere med deilig mat fra de mindre tradisjonelle delene av dyret.

- Vi samarbeider med bønder og slaktere som vi vet har god kunnskap og rutiner rundt dyrevelferd. Det er en hard måte å drive business, og man må være kreativ. Men vi ønsker å gå fremfor med et godt eksempel. Flere har fulgt i våre fotspor, og slik skal vi fortsette.

Nyåpningen av Vinbar no. 16, er resultatet av mange års hardt arbeid, og behovet for et alternativ til smaksmenyene hos Marg & Bein. Det er også et flott sted å nyte noe godt i glasset mens man venter på bord i hovedrestauranten.

- Vi har ofte full restaurant, og ønsket å tilby et sted for kundene å vente, uten å stå ute i kulden. Det ble til et sted hvor vi får vise frem vårt store tilbud av norskprodusert sider og vin, og tilby småretter ala-carte, forklarer Angus.

Mange av kundene til Marg & Bein har uttrykket et savn for flere av rettene på Marg & Bein sin tidligere ala-carte meny. Nå er altså mange av disse rettene å finne - og det til en helt grei pris - hos Vinbar no. 16.

@bergenspiser på instagram